6 mars 2017

Veckoplanering v.10


Den här veckan jobbar jag måndag till fredag, det är något som jag inte brukar göra så ofta men det händer ibland. Jag har i alla fall några lite kortare dagar, vilket känns skönt. Jag hoppas att jag ska hinna läsa en del, men jag vet att under veckan brukar jag inte hinna läsa så mycket. Förra veckan hann jag ändå med att läsa det jag hade planerat, vilket jag ändå får känna mig rätt nöjd med.

Idag tänker jag försöka börja med Carolines arv av Katherine Webb. Ser verkligen fram emot att läsa den, det låter så himla härligt med engelsk landsbygd och gamla gods och familjehemligheter.

Jag har också tänkt börja med novellsamlingen Brev till min dotter, tänker att det passar bra att läsa en novell här och där om jag bara har lite tid över och inte vill sätta mig med en bok.

Det är väldigt länge sedan jag läste en deckare, så om jag hinner tänker jag börja med Ninni Schulmans Flickan med snö i håret. Författaren ingår i min Boktolva och jag ser verkligen fram emot att läsa hennes bok, då jag hört väldigt mycket bra saker om hennes deckarserie.

2 kommentarer:

  1. Brev till min dotter tror jag är väldigt läsvärd, skall bli spännande att läsa vad du tycker om den.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...