15 april 2019

Veckoplanering v.16


Jag hade tänkt publicera den här tidigare,  men igår kväll var jag alldeles för trött efter en dag uppe på fjället i solen, Så jag passar på nu istället helt enkelt. Den här veckan hoppas jag blir ganska lugn, fast jag har en del studiearbete också samtidigt som jag gärna vill hinna vara ute om det är fint väder den här veckan. 

Läsningen under förra veckan var ändå godkänd, visst hade jag hoppats att jag skulle ha läst mer, men just nu så gör jag inte det. Tillsammans med Camilla läser jag The Stone Sky av NK Jemisin, det ska bli skönt att få avsluta en serie och jag är lite spänd på hur det här ska sluta. 

Jag läser lite nu och då ur Fascism av Madeleine Albright. Den är intressant, även om jag bara läsa korta bitar åt gången. 

Jag läser också Den lilla bistron i Bretagne av Nina George. Har inte hunnit så långt i den än, men jag tror att den här kan passa mig bättre än vad hennes förra bok gjorde. 

Om jag hinner läsa något mer så är den Anna Tells nya Med ont fördrivas som gäller. Den borde ju passa bra in på påskekrim!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...