29 april 2019

Veckoplanering v.18

Förra veckan blev det väldigt tyst här på bloggen. Jag insåg sent på måndagen att jag hade helt glömt bort att tidsinställa några inlägg och jag orkade inte riktigt heller göra det, så då tänkte jag att jag skulle ta ledigt från bloggen en vecka.

Den här veckan gör vi sista rycket i kursen som handlar om e-hälsa och digitalisering så har en del att göra på inlämningsuppgiften. Kursen har genomgående varit väldigt intressant, inte minst belyser den effekterna och konsekvenserna av digitaliseringen.

Hursomhelst, ska jag försöka läsa lite vanliga böcker också. Tillsammans med Camilla läser jag Scythe av Neal Shusterman. Jag läste första delen idag, förvånansvärt lättläst och början fick mig verkligen intresserad av att läsa mer. Tror att det kan vara en bra bok.

Jag kämpar på med Den lilla bistron i Bretagne av Nina George. Det är något med den boken som gör att jag inte riktigt gillar den, men jag kan inte riktigt peka ut vad det är. Den är lättläst, men känns ändå seg på något vis. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut den ändå.

Näst på tur har jag en bok som jag verkligen sett fram emot och det är Med ont fördrivas av Anna Tell och är uppföljaren till hennes debut. Har höga förväntningar på denna, inte minst hoppas jag att det ska vara en sträckläsningsbok med hög spänningsfaktor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...