14 juni 2017

Tv-serie: Brooklyn Nine Nine säsong 4

Handling
Captain Ray Holt  takes over Brooklyn's 99th precinct, which includes Detective Jake Peralta, a talented but carefree detective who's used to doing whatever he wants. The other employees of the 99th precinct include Detective Amy Santiago, Jake's over achieving and competitive partner; Detective Rosa Diaz, a tough and kept to herself coworker; Detective Charles Boyle, Jake's best friend who also has crush on Rosa; Detective Sergeant Terry Jeffords, was recently taken off the field after the birth of his twin girls; and Gina Linetti , the precinct's sarcastic administrator.

Jake and Holt adjust to their new lives in Florida under the Witness Protection Program while Jimmy "The Butcher" Figgis remains on the loose.

Den fjärde säsongen hade 22 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Andy Samberg, Chelsea Peretti, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz och Andre Braugher.

Jag såg klart säsongen 24 maj.

Mina tankar
Brooklyn Nine Nine är en av mina favoritserier, det är en lättsam och skön serie att se när man behöver lite uppmuntran. Serien är också genuint rolig, utan att driva med vissa typer av människor eller anspela på droger eller sex.

Den förra säsongen slutade med en ordentlig cliffhanger där Holt och Jake hamnade i vittnesskydd i Florida. De tre första avsnitten av säsongen handlade mycket om hur de tog sig ur den situationen. Även mot slutet av säsongen så finns det också en story som spänner sig över flera avsnitt och återigen lämnas vi med en cliffhanger.

Alla avsnitten är riktigt roliga och jag gapskrattar verkligen högt, så det är en riktig feelgood-serie. Det finns dock ett avsnitt som verkligen handlar om ett ämne som är aktuellt i USA, rasdiskrimineringen. Eftersom Brooklyn Nine Nine har en ensemble med skådespelare med olika ursprung så funkade detta avsnitt "Moo Moo" riktigt bra, där Terry Crews karaktär blir misstagen som kriminell av en annan polis enbart beroende på hans hudfärg.

En del av avsnitten är hysteriskt roliga, speciellt där alla karaktärerna är inblandade på ett eller annat sätt. Halloween-avsnitten känns vid det här laget riktigt klassiska och det är alltid spännande att se vem som ska vinna det året. En annan favorit är "Cop-Con" där de besöker en mässa för poliser och där saker och ting snabbt gör överstyr.

Efter fyra år har man verkligen lärt känna karaktärerna, som ständigt utvecklas. Det som är så fascinerande med denna serie att man kan para ihop vilka karaktärer som helst och att det fortfarande är roligt. Det är omöjligt att välja en favoritgrupp eller karaktär, då alla tillför något till att göra serien så bra som den är.

Jag kan verkligen rekommendera seriens Youtube-sida där det finns många klipp från avsnitten om ni vill veta mer om serien.

Kort sagt, har ni inte sett Brooklyn Nine Nine är det verkligen dags nu! Det är en av de bästa komediserier som gjorts nu på senare tid.

Brooklyn Nine Nine säsong 1
Brooklyn Nine Nine säsong 2
Brooklyn Nine Nine säsong 3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...