28 juni 2017

Tv-serie: Unbreakable Kimmy Schmidt säsong 3

Handling
After being rescued from an underground bunker in which she lived the past 15 years, Kimmy Schmidt decides to move to New York to have a normal life. She makes friends with her new roommate Titus, and works as a babysitter for Jacqueline Voorhees, the wife of a billionaire with many issues. Even though many obstacles are thrown her way, Kimmy makes the best of her new life while having to adapt to the new world around her. Back in New York, Titus goes to great lengths to score an audition for "Sesame Street." Jacqueline encourages Kimmy to play hardball with the Reverend.

Den tredje säsongen hade 13 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane och Jane Krakowski.

Jag såg klart säsongen 5 juni.

Mina tankar
Jag har verkligen tyckt om de första två säsongerna av Unbreakable Kimmy Schmidt. Det är en härlig feelgood-serie som bjuder på mycket skratt, men som samtidigt kritiserar samhället och hur vi lever våra liv idag.

Jag tycker att de första avsnitten av den här säsongen var lite tröga, men det var inget som var riktigt dåliga heller. En av mina favoritscener är när Titus gör en Beyoncé-inspirerad video och den bjuder på många skratt.

I den här säsongen bestämmer sig Kimmy för att gå på college och skaffa sig en utbildning. Tycker att vissa av de avsnitten är rätt vassa, men jag upplever att Kimmy ofta får stå i bakgrunden för Titus och Jaqueline i den här säsongen.

Den karaktär som kanske har haft den största utvecklingen, förutom Kimmy, är Jaqueline som gått från att vara hemmafru till att vara mer självständig och stå upp för sig själv och sina åsikter. Hon tar upp kampen mot sin pojkväns familj och ger inte upp. Det är härligt att se!

Jag tycker om att få följa alla karaktärer i den här serien, men egentligen är de rätt udda och själviska personer. Ta Titus till exempel, han är ofta väldigt rolig och är beredd att göra vadsomhelst för att nå framgång, men han kan vara oerhört självisk och elak mot andra och är ingen som jag skulle vilja veta av i verkligheten.

Ytterligare en stark säsong av Unbreakable Kimmy Schmidt och jag hoppas att det ska komma en fjärde säsong. Känns som att det trots allt finns en del saker att reda ut, och jag vill veta ännu mer om Kimmys liv i bunkern och den man som höll henne och de andra fången.

Unbreakable Kimmy Schmidt säsong 1
Unbreakable Kimmy Schmidt säsong 2


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...