7 augusti 2017

Veckoplanering v.32Den här veckan ska jag jobba helg, är bara ledig fredagen men det ska nog gå bra. Har inga andra planer för veckan, men hoppas jag ska kunna läsa lite mellan varven också.

Jag fortsätter att läsa lite varje dag ur 101 historiska misstag av Daniel Rydén. Det är rätt så intressant läsning och jag lär mig mer om både kända och okända misstag.

Jag hoppas att  jag ska hinna läsa ut Slutet av Ursula Poznanski snart också. Jag har nästan bara börjat på den och jag känner att jag har glömt rätt mycket från de tidigare delarna men jag börjar sakta komma ihåg mer och mer.

Nästa bok som står på tur blir Stephenie Meyer och Twilight. Nu har jag kommit fram till den tredje boken Ljudet av ditt hjärta. Min förhoppning är att jag ska kunna avsluta denna serie under månaden och jag tror att jag kommer läsa fjärde och sista delen direkt efter den tredje.

Jag har också lite funderingar på om jag ska börja läsa Den lilla bokhandeln i Paris av Nina George som jag ska läsa tillsammans med min TBR Twin i en grupp på Goodreads. Det är dessutom en bok som jag är riktigt nyfiken på och det ska bli kul att läsa den tillsammans med någon annan också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...