10 september 2018

Veckoplanering v.37

Ska säga först att detta är ett tidsinställt inlägg, men kan ändå säga att vi idag vaknar upp i ett nytt Sverige och jag tror knappast att vägen framåt kommer vara enkel. Jag gjorde i alla fall min plikt och röstade.

Den här veckan är än så länge lugnare än den förra och jag hoppas jag ska få mer läst. Idag ska vi fara ner till närmaste samhälle och jag ska fara på biblioteket och anmäla mig för en ny tjänst de har som går ut på att man uppfyller vissa "krav" - ex. har över 5 mil ner dit, är äldre och inte kan ta sig till bibblan - kan anmäla sig till en tjänst där dina låneböcker blir hemskickade med posten. Ett ypperligt initiativ och som jag tänker utnyttja.

Över till läsningen så får målet vara att läsa ut Caraval av Stephanie Garber. Tycker den är spännande och lättläst, men har saknat ro att sätta mig ner och läsa.

Jag hoppas på att kunna börja läsa Kvinnan i fönstret av A.J. Finn också som är den sista av de Årets bok-nominerade böcker jag har kvar att läsa. Ska bli intressant att läsa den då den har fått många hyllningsord och bland annat jämförts med Gillian Flynn.

2 kommentarer:

  1. Men Gud vilket bra intiativ av biblioteket. Själv har vi bokbussar i min kommun för dem som bor lite avsides ut mot skärgården vilket är snällt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns bokbuss i en annan kommun, men detta var något nytt! Superbra för de som bor långt bort eller inte kan ta sig dit själv.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...