6 september 2018

Tv-serie: Criminal Minds säsong 3

Handling
The cases of the F.B.I. Behavioral Analysis Unit (B.A.U.), an elite group of profilers who analyze the nation's most dangerous serial killers and individual heinous crimes in an effort to anticipate their next moves before they strike again.

The team tries to identify a serial killer based on a shaky profile with devastating consequences.

Den tredje säsongen har 20 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, A.J Cook och Paget Brewster.

Jag såg klart säsongen 23 augusti.

Mina tankar
Den förra säsongen såg jag för drygt ett år sedan, och jag blev lite förvånad över hur mycket bättre jag tyckte om denna säsong. Fallen är mer spännande och man får lite mer inblick i deras privatliv.

I början av säsongen lämnar Jason Gideon sitt jobb och teamet påverkas av det. In kommer då en ny agent, David Rossi. Honom tyckte jag om redan från början och efter ett tag funkar han också bra med teamet.

Criminal Minds fokuserar verkligen på fallen och de som begår brotten, vilket gör att man inte hinner få veta så mycket om teamets privatliv, men man får ändå lite glimtar av det. Överlag tycker jag också att denna säsong har lite mer humor än de tidigare, för att väga upp en annars väldigt mörk handling.

Alla avsnitten håller hög kvalitet och de känns trovärdiga. De sista avsnitten av säsongen tyckte jag var otroligt bra, både när det gäller soundtrack (bland annat Johnny Cash) och handling. Säsongavslutningen var nog det bästa avsnittet av säsongen och det slutar med en ordentlig cliffhanger. Jag ser fram emot att veta hur det slutar.


Favoritkaraktär: Spencer Reid
Det sämsta med säsongen: Hade gärna velat veta mer om deras privatliv
Det bästa med säsongen: Säsongsavslutningen

Hur säsongen slutade
De inser att de slumpvisa morden i New York hänger ihop och att det har med terrorism att göra. JJ är gravid. Teamet kliver in i sina olika bilar och en bil exploderar. 

Criminal Minds säsong 1
Criminal Minds säsong 2

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...