22 juli 2019

Veckoplanering v.30


Nu är det dags för mig att börja jobba igen, ska vara fyra veckor på mitt gamla jobb där jag är tjänstledig nu. Ska bli spännande att komma tillbaka och se vad som förändrats.

Jag börjar min första vecka med att arbeta helgen så jag kommer inte vara så mycket ledig. Tror då också inte att jag kommer läsa så mycket, men hoppas på lite grann i alla fall.

Tillsammans med Camilla läser jag Aldrig ensamma av Anna Jakobsson Lund. Den är riktigt spännande och den kommer vi läsa ut under veckan.

Nästa bok vi ska läsa tillsammans är Harem av Jillian Lauren som ska vara en självbiografi. Valet föll på denna när vi skulle försöka hitta en bok från Brunei och detta var det som vi lyckades få fram. Ska dock bli intressant att läsa den, känns väldigt långt bort från vår värld.

Förra veckan började jag med The Hate U Give av Angie Thomas. Än så länge har jag inte riktigt vant mig vid språket, det är mycket slang. Själva historien verkar dock intressant och det går inte komma ifrån att det är en viktig bok, speciellt i USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...