1 juli 2019

Veckoplanering v.27


Läsningen under förra veckan gick sådär, men kunde i alla fall läsa ut en bok. Vet inte riktigt hur veckan kommer se ut, några lugna dagar och se några intensiva dagar.

Tillsammans med Camilla ska jag börja läsa En katts resedagbok av Hiro Arikawa, främst är det nog titeln som lockar mig. Har ingen större aning om vad den handlar om egentligen så det ska bli spännande. Då den inte är så lång kommer vi nog också hinna börja med en till bok och det är bok 2 i Uppstigningens brunn av Brandon Sanderson. Den förra slutade väldigt frustrerande så det ska bli skönt att få läsa andra delen med en gång.

För min egen del läser jag fortfarande Elly Griffiths En kvinna i blått. Siktar på att läsa ut den under veckan, den är så mysig så för min del gör det inte så mycket om den tar lite extra tid att läsa.

På tur efter den är det dags för en helt annan genre, Inte för nära av Colleen Oakley som jag nämnde i förra veckans planering.

Utöver detta håller jag ju även på med Kungarnas krig av George R R Martin, brukar försöka läsa några sidor varje dag, men har inte hunnit läsa så mycket ur den. Hoppas jag ska kunna läsa en del i veckan, det är en bok som jag känner att jag vill ha tid för att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...