26 september 2019

Oktober TBR


Tänkte försöka mig på att göra en TBR för oktober, men kommer försöka att inte ha med så många böcker på listan för att undvika stress. I oktober kommer det också ut flera nya böcker som jag redan har reserverat och hoppas att kunna läsa snart.

Jag läser klassiker väldigt sällan, men nu i oktober tänkte jag försöka läsa Främlingen av Albert Camus. Jag vet faktiskt inte så mycket om boken, men det ska bli spännande att läsa den.

Jag har också tänkt försöka läsa Hägring 38 av Kjell Westö. Förra året läste jag Den svavelgula himlen av honom och jag tyckte oväntat bra om den. Då vill jag såklart läsa mer av författaren. Tycker handlingen låter riktigt spännande.

Jag vill också försöka läsa Stum sitter guden av Anna Jansson. Jag har länge velat läsa Maria Wern, inte minst sen de har blivit filmatiserade, men det har aldrig blivit av. Jag har läst någon bok mitt i serien tidigare, men nu vill jag börja från början.

Den sista boken jag tar upp på min TBR är Annars skjuter jägaren mig av Nele Neuhaus. Det är en bok jag haft med på  mina läslistor länge, men jag har aldrig hunnit läsa den. Hoppas att jag ska lyckas den här gången.


2 kommentarer:

  1. Främlingen har jag på min TBR för september men kommer omöjligt hinna till den, så den kommer nog få följa med över till oktober :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Böckerna finns ju alltid kvar för att läsas, det är tiden som saknas :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...