9 september 2019

Veckoplanering v.37

Redan dags för en ny vecka och ny veckoplanering. Jag hann läsa mer än vad jag trodde att jag skulle förra veckan och just nu känner jag mig också väldigt sugen på att läsa. 

Den här veckan känns för tillfället ganska lugn, förutom att jag har en tenta på fredag men håller tummarna att det ska gå bra.

Tillsammans med Camilla ska jag börja läsa Nu och för alltid Lara Jean av Jenny Han, som är den avslutande delen om Lara Jean. Jag har tyckt att de tidigare böckerna har varit väldigt mysiga och jag längtar efter något lite mer lättsmält. 

För egen del håller jag på med Hasselskogen av Melissa Albert. Helst av allt måste jag läsa ut den idag, för sen måste den återlämnas till biblioteket. Vi får se hur det går med den saken. 

Nästa bok som jag tänker försöka börja med är Triangel av Nic Stone. Är ganska så nyfiken på den, utan att jag egentligen vet vad den handlar om. Det är i alla fall en ungdomsbok som på något sätt ska handla om en kärlekstriangel. Sådana är ju verkligen hit or mis, så det ska bli spännande att läsa den. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...