12 september 2019

Tv-serie: New Girl säsong 4-7

Handling
Jess - a bubbly offbeat teacher who is known to burst into spontaneous song - catches her boyfriend with another woman, and needs a new place to live. She moves into a loft with three single guys she's never met before. Nick is a jaded law-school dropout, who usually just wants to be left alone. Schmidt is a flashy businessman, who believes he is a gift to women. Winston is a former athlete who doesn't know what to do, but really needs to win whatever it is. Can this dysfunctional group handle the "adorkable" new girl?

I huvudrollerna ses bland annat Zooey Deschanel, Jake Johnson, Hannah Simone och Max Greenfield.

Mina tankar
De sista fyra säsongerna har jag sett på Netflix under en ganska lång tid. Jag har sett serien lite till och från och när jag dessutom sett säsongerna ganska tätt inpå varandra kändes det lättare att skriva ett inlägg om alla säsongerna.

Det hinner ju hända en hel del i vännernas liv de sista säsongerna, men jag tycker fortfarande att karaktärerna känns igen. Sen är det lite kul att sista säsongen utspelar sig tre år efteråt och då har det ju hunnit bli en del förändringar.

Som helhet tycker jag om denna serie, den är väldigt mysig och har mycket värme. Den bjuder också på en del skratt. Ibland kan jag dock tycka det blir lite väl pinsamt, men överlag är den bra.

De sista säsongerna fick även Winston mer plats vilket jag gillar, då han kanske var den som hade minst utrymme tidigare. Jag kan tycka det är kul att gamla karaktärer också kommer igen senare och gör besök.

Som helhet är jag nöjd med hur serien slutade, det var i och för sig ganska väntat hur den skulle sluta men det var ju vägen dit som var rolig att följa.

New Girl säsong 1
New Girl säsong 2
New Girl säsong 3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...