30 september 2019

Veckoplanering v.40

Läsningen under förra veckan gick relativt bra, och jag hopas det ska fortsätta på det spåret även den här veckan. Tyvärr hinner jag inte läsa ut alla biblioteksböcker och de får helt enkelt lämnas tillbaka olästa.

Tillsammans med Camilla läser jag Himlakroppar av Eleanor Catton. Den är väldigt detaljerad, men nu har jag ändå kommit in i boken så pass mycket att man börjar ana ett sammanhang. Ska bli intressant att se hur händelserna i boken utvecklas.

Ikväll tänker jag börja läsa Stum sitter guden av Anna Jansson och det är alltså den första boken om Maria Wern. Det är en deckarserie som jag har tänkt läsa hur länge som helst, men det har aldrig blivit av.

Då den boken inte är så tjock, hoppas jag att jag även ska kunna börja med Främlingen av Albert Camus. Jag vill gärna försöka läsa lite fler klassiker och tänkte att jag skulle börja med denna. Den är inte heller så tjock så den känns överkomlig. Ska bli intressant att läsa den, jag har egentligen ingen större koll på vad den handlar om.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...