2 september 2019

Veckoplanering v.36


Den här veckan startar mina distansstudier upp igen och vi börjar hösten med att läsa svensk och engelsk medicinsk terminologi. Det ska bli spännande att läsa kursen, även om det kommer vara en hel del nytt och ta ett litet tag innan man kommer in i det. Det känns ganska bra att ha jobbat inom vården och ha en undersköterskeutbildning då man ändå känner till en del sjukdomar och hur kroppen funkar. Vet att vi läste en del latin på gymnasiet, så en del har jag fortfarande kvar i bakhuvudet.

Med det sagt så får vi se hur mycket som blir läst. Jag har däremot två böcker som måste läsas ut under veckan då de ska skickas tillbaka till biblioteket. Värd att döda av Peter Swanson har jag redan börjat med, den verkar såhär långt lättläst och ganska spännande, om än inte så sannolik.

Den andra boken som jag behöver läsa är Hasselskogen av Melissa Albert. Är ganska nyfiken på den då den fått ganska blandade recensioner. På papperet verkar den ha en spännande handling.

Tillsammans med Camilla läser jag Ilustrado av Miguel Syjuco och det är en bok i Världen runt och utspelar sig på Filippinerna. Jag började på boken igår, den verkar vara lite rörigt skriven men ändå så verkar den kunna bli ganska spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...