25 november 2019

Veckoplanering v.48

Den här helgen blev det inte så mycket läst, då det bland annat blev brödbakning i bagarstugan och lite andra aktiviteter. Den här veckan är det inte så mycket planerat och jag har en hel del jag vill läsa.

Tillsammans med Camilla har jag börja läsa Svärdets makt av George R.R. Martin som alltså är den tredje delen i serien. Detta är en bok som kommer ta ett tag att läsa, men ser fram emot att läsa denna. Tycker dock att hans böcker brukar ha en ganska lång startsträcka.

För egen del så har jag snart läst ut I hemlighet begravd av Viveca Sten. Lättläst och spännande, men jag är stundtals väldigt irriterade på karaktärerna.

Näst på tur står Inför hans blick av Malou von Sivers som är den tredje och avslutande delen i hennes romantrilogi. Har tyckt att dessa böcker har varit förvånansvärt bra och har därmed ganska höga förväntningar på denna.

Sist på tur har jag Annars skjuter jägaren mig av Nele Neuhaus. Skulle vara bra om äntligen lyckas ta och läsa den. Det är ju en bok som jag vill läsa, men det finns ju så många andra böcker också...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...