4 juli 2020

Sommarpratare 2020 20/6 - 30/6

Sommarpratarna har dragit igång och det här året har jag försökt hänga med och lyssna på alla utvalda. Så jag har helt enkelt lite kortfattat skrivit ner mina tankar om programmen. 

20/6 - Greta Thunberg
Ett intressant och tankeväckande sommarprat. Dock känns risken som att de som kanske behöver höra det allra mest inte kommer lyssna på det.

21/6 - Shima Niavarani
Detta sommarprogram tyckte jag också riktigt bra om! Underhållande, roligt men också med en allvarlig underton. Shima levererade väldigt bra live och berättade på ett bra sätt.

22/6 - Ulf Lundell
Inte riktigt my cup of tea. Men fanns ändå några punkter som jag tyckte var intressanta men inget vidare bestående intryck.

23/6 - Mona Sahlin
Tyckte inte det var så intressant. Kändes ganska tråkigt och gav inte så mycket nytt.

24/6 - Anders Tegnell
Jag är en av de som inte vill hålla sig uppdaterat om corona hela tiden och det har varit svårt att hålla sig ifrån det. Detta sommarprat funkade ändå ok, och man fick ju en lite annan inblick i statsepidemiologens både privata liv och arbetsliv.

25/6 Gry Forssell
Ett väldigt trivsamt och ganska personligt sommarprat. Helt klar över förväntan, då jag egentligen inte hade några förväntningar alls på detta program. En härligt inställning till livet.

26/6 Björn Natthiko Lindeblad
Oerhört berörande och personligt om döden. Kan inte nog rekommendera detta program!

27/6  Micael Bydén
Hade egentligen ingen större koll på vem denna man var. Ett betydligt mer intressant sommarprat än vad jag hade räknat med. Verkar som en vettig människa och som att det är rätt man på rätt plats.

28/6 Sofie Sarenbrant
Ett extremt personligt och berörande sommarprat. Väl värd att lyssna på!

29/6 Hasse "Kvinnaböske" Andersson
Mycket anekdoter och så, men inte så "djupt". 

30/6 Niklas Adalberth

Det här tyckte jag inte alls var så intressant, rika män intresserar mig inte så mycket. Dock framgår det rätt självklart att pengar inte är allt i livet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...