13 augusti 2013

5 frågor om The Vampire Diaries: The Awakening And The Struggle

Hur många kapitel har du läst i boken?
Just nu håller jag på med kapitel 7 i den första boken, "The Awakening".

Vad var den första meningen i boken?
"Dear diary, something awful is going to happen today."

Vad var den sista meningen du läste i boken?
"She braced herself for the blow."

Hur tycker du att boken verkar?
Den verkar ändå rätt skaplig, men jag kan inte säga att jag är förtjust i den. Jag tycker inte om språket i boken så det är kanske därför. Om jag måste välja så tycker jag att TV-serien är mycket bättre.

Vilken händelse är din favorit hittills?
Jag vet inte riktigt, jag har inte riktigt läst nån WOW-händelse. Om jag måste välja så är det när Elena börjar skolan igen.


4 kommentarer:

 1. Tycker oxå att tv-serien är bättre än böckerna. Har bokserien i bokhyllan men har tyvärr bara lyckats ta mig igenom den första boken... tror inte att jag kommer läsa dem andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag ska läsa de böcker som finns, men det blir nog bara på grund av att jag har sett Vampire diaries på tv :)

   Radera
 2. Jag förstår inte riktigt varför de envisas med att filmatisera böcker om de inte tänker hålla sig till texten. Förutom personerna så tycker jag de ändrat det mesta (vilket nu inte gör så mycket för mig, var inte vidare förtjust i böckerna och dessa löjligt mäktiga vampyrer, lite som att läsa gudamytologier).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland blir jag ganska irriterad på det, även om Tv-serien blev bättre än böckerna. Jag tycker att om det ska baseras på en bok så borde åtminstone det mesta stämma överens.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...