10 augusti 2013

Bokbloggsjerka 9-12 augusti

I fredags gjorde vi en liten tur till Norge och idag har jag målat hela dagen. Är väldigt trött nu, men jag måste ju hinna svara på Annikas bokbloggsjerka.

Veckans fråga är: Vad läser du just nu?

Just nu läser jag "Du glömde säga hej då" av Sarah Dessen. Jag tycker att boken är riktigt bra och ska försöka läsa ut den imorgon om jag har tid. Beskrivningen av boken hämtades från Adlibris.

Ännu en ny stad och ännu en ny skola. Inte för att Mclean har något emot det. Tvärtom, hon tycker att det ska bli ganska skönt att gå vidare, att börja om, att bli någon ny. På ett nytt ställe kan hon vara vem hon vill: den klämkäcka hejarklacksledaren, den svåra tjejen som klär sig i svart eller hon som känner alla och går på alla fester. Mclean är van att byta roll, för hon och hennes pappa flyttar ofta. Väldigt ofta.

Men när de kommer till Lakeview blir allt annorlunda. Mclean har redan bestämt vem hon ska vara, men det hjälper inte. Plötsligt står hon där utan förklädnad, och den enda hon kan vara är sig själv. Men vem är egentligen den riktiga Mclean? Kanske kan grannkillen Dave hjälpa henne att ta reda på det?

9 kommentarer:

 1. Har inte läst någon bok av Sarah Dessen än, vill gärna läsa nåt av henne då jag har så mycket gott om hennes böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag att du ska göra :) Jag kommer nog läsa fler av hennes böcker senare.

   Radera
 2. Blir lite sugen, skriver upp den. Tack för tips.

  SvaraRadera
 3. Har hört talas om Sarah Dessen. Kanske blir det något av henne framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sarah Dessen är verkligen läsvärd tycker jag :)

   Radera
 4. Så mycket gott jag har hört om Sarah Dessen fast jag har fortfarande inte hunnit läsa något av henne men det är definitivt något jag planera att göra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter bra! Jag kommer definitivt fortsätta läsa fler böcker av henne.

   Radera
 5. Sarah Dessen dyker upp lite överallt, men jag har inte läst något av henne. Än.

  SvaraRadera
 6. Verkligen populära böcker just nu, "somriga" brukar folk kalla dom :) själv läser jag en engelsk bok för ovanlighetens skull, Coraline. Smakbit ur den finns på bloggen, det är ju söndag idag och då får man ju lägga ut smakbitar också :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...