6 augusti 2013

Topp Tio Tisdag 6 augusti


Det är tisdag och dags för Topp Tio Tisdag (Top Ten Tuesday). Idag är ämnet Top Ten Books I Wish Could Have Had Sequels.

1. Svärdet och spiran. Känns som att den dyker upp ganska ofta här på bloggen. Den har ju egentligen en fortsättning, men då med andra karaktärer. Jag skulle helt enkelt vilja läsa mer om Jack och Aliena och alla den andra härliga karaktärerna.

2. Iakttagelserna. Jag gillade Bessy när jag läste boken och jag skulle vilja läsa mer om hennes liv efter det att boken tog slut.

3. Betvingade. Jag vill läsa mer om Aliena och slottet Wadenstierna.

4. Fågelbarn. Jag älskade "Fågelbarn" och jag skulle vilja veta hur det gick för Hanna sedan.

5. Nattvägen. Boken var väldigt sorglig och eftersom boken slutade ganska sorgligt, men hoppfullt, skulle jag vilja veta hur det går för familjen senare.

6. Nathalie: en delikat historia. Jag tyckte boken var en fin kärlekshistoria och jag tyckte om karaktärerna och jag vill bara vet hur det går senare.

7. I vargars följe. Jag älskade boken och jag skulle vilja läsa fler böcker som utspelar sig i den lilla staden.

8. Boken om Joe. Jag tyckte boken var ganska rolig och jag skulle vilja veta hur det fick för Joe senare.

9. Nick och Norahs oändliga låtlista. Jag tyckte det var synd att man bara fick följa dem under en natt så jag skulle vilja läsa mer om vad som hände efter natten.

10. Luftslott. När nu boken slutade som den gjorde skulle jag vilja vet hur det går för Carey senare, om hon lyckas bli mer mogen.

2 kommentarer:

  1. Får se om jag tycker likadant när jag väl läst Boken om Joe och Fågelbarn :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska bli intressant att höra vad du tycker om dem :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...