9 juli 2015

Avsluta serier

Detta är ganska typiskt mig ibland
Jag är väldigt duktig på att påbörja serier och senare aldrig avsluta dem. Det är också vanligt att det går väldigt lång tid emellan att jag läser delarna, det är väldigt sällan som jag sträckläser en serie.

Ett bra exempel på en serie som jag inte klarat av att avsluta är Harry Potter. Jag vet inte hur många gånger som jag har läst de tre-fyra första böckerna för att sedan glömma bort de andra delarna och varit tvungen att läsa om de tidigare böckerna igen.

Hittills i år har jag påbörjat 14 serier...

...Och avslutat 2 serier

Jag måste verkligen försöka bli bättre på att avsluta serier! Hur det ska gå till har jag ingen aning om...

Är ni bra på att avsluta serier?
Hur gör ni för att faktiskt ta tag i det och avsluta en serie?
Har ni något speciellt "knep"?
4 kommentarer:

 1. Den där bilden har så stor igenkänningsfaktor för mig!
  Jag är kass på att avsluta serier, men jag försöker ta någon bok lite då och då. Ibland läser jag handlingen i de tidigare böckerna via nätet, det finns sidor som sammanfattar himla bra så att det viktigaste friskas upp. Då är det lättare att komma igång igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De sidorna måste jag kolla upp! :) Jag försöker också läsa någon bok lite då och då, men det är så lätt att man glömmer bort att göra det :)

   Radera
 2. Jag har precis samma problem, därför fokuserar jag på serier i år. Har som mål att avsluta femton serier och helst ska jag ju inte påbörja lika många nya :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får kanske fundera ut något liknande :) Jag håller på att försöka läsa ikapp några serier till senast utgivna, men jag tycker det tyvärr går ganska sakta :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...