22 juli 2015

Barnmorskan i East End säsong 3

Handling
Det har blivit 1959, och nunnorna och barnmorskorna flyttar in i nya lokaler tillsammans med nytillskottet syster Winifred. Medan Jenny kämpar med att hjälpa den utmattade mamman Merle Vickers och hennes två mystiskt sjuka söner, så är det syster Monica Joan som slutligen har en ledtråd i jakten på en diagnos.

I huvudrollerna ses bland annat Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris och Miranda Hart. Säsong 3 hade 8 avsnitt.

Mina tankar 
Som jag har nämnt tidigare tycker jag verkligen om den här serien. Den är härligt brittisk! Den är småmysig, rolig och ibland sorglig. 

Jag gillar hur man i varje avsnitt får följa någon familj som ska ha barn. Ofta så går det bra, en del gånger går det inte lika bra. De skildrar verkligen barnmorskornas arbete med kärlek och omsorg. Säsong 3 tar upp många olika ämnen, t.ex. handlar ett avsnitt om en mor som hamnar i en förlossningspsykos. 

Karaktärerna och humorn är ju absolut det som jag gillar mest med serien! Jag tycker verkligen om att få se in i barnmorskornas vardag och se hur de arbetar. 

Jag tycker verkligen om Chummy (Mirande Hart), hon är väldigt komisk, men nu i den tredje säsongen så fick jag en annan bild av henne.

Förutom att Barnmoskan i East End är rolig och mysig så är den också sorglig och tar upp många jobbiga ämnen på ett bra sätt.

Jag föredrar att se den här serien med svensk text, då tyvärr betyder det väl att jag måste vänta väldigt länge på nästa säsong, men jag ser redan fram emot att se den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...