19 juli 2015

Planera läsning

Smakebitarna har tagit ett litet sommarlov, men jag kände ändå att jag gärna skulle vilja komma med ett inlägg. Jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva om.

Jag är usel på att planera min läsning, och till viss del önskar jag att jag vore lite bättre på att planera den. Mest blir det att jag bara tar någon bok och börjar läsa.

Jag funderar lite på att börja göra planera lite vilka böcker jag skulle vilja läsa under en månad, men just nu tycker jag det är svårt att planera hur mycket tid man har att läsa. Lästempot de senaste veckorna har varit riktigt långsamt, jag har helt enkelt inte orkat läsa så mycket. Just nu så jobbar jag också heltid - något som jag inte är speciellt van vid - och när man är ledig så finns det ju en hel del andra saker som man måste göra.

I alla fall tänkte jag nu att jag skulle presentera vad jag har tänkt försöka hinna läsa under veckan. Det blir ingen lång lista men...

 • Efter Alaska av John Green 
 • Odinsbarn av Siri Pettersen

John Greens bok är ju inte så tjock så den tror jag inte tar så lång tid att läsa. Odinsbarn däremot är en riktig tegelsten!

Jag kommer känna mig nöjd med veckans läsning om jag har läst ungefär halva Odinsbarn tills att veckan är slut.

3 kommentarer:

 1. Är också väldigt dålig på att planera min läsning. Fast samtidigt så gillar jag att ta det lite som det kommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med! Jag vill ju samtidigt kunna läsa det jag känner för, men jag skulle önska att läsningen var lite mer strukturerad :)

   Radera
 2. Är också väldigt dålig på att planera min läsning. Fast samtidigt så gillar jag att ta det lite som det kommer!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...