31 maj 2017

Läsplanering juni


Även läsningen i maj har gått bra, men inte lika riktigt bra som i april. Känns verkligen som att jag kommit in i en hyfsad rutin när det gäller läsning och livet i övrigt. Jag jobbar nästan hela juni, får semester dan före midsommar i tre veckor så det ska bli riktigt skönt. Fast i slutet på månaden ska jag byta lägenhet så det blir lite arbete med det. Som tur är ska jag flytta i samma hus, men bara en våning upp till en lite större lägenhet. Så vi får helt enkelt se hur mycket jag kommer hinna läsa.

I juni har jag tänkt läsa två författare som ingår i min Boktolva. Både två känns riktigt somriga och det är Jenny Colgan och Stephanie Perkins. Av Colgan har jag tänkt läsa hennes debut som passande nog heter Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden. Av Perkins har jag tänkt läsa Anna och den franska kyssen. Bägge två känns som riktigt somriga böcker och jag ser verkligen fram emot att läsa dem.

Jag har även tänkt fortsätta min läsning av Twilight-serien, just nu läser jag den andra delen men senare i juni har jag tänkt läsa den tredje delen, Ljudet av ditt hjärta. Jag hoppas att jag ska kunna läsa klart serien under sommaren.

Nästa bok som jag har tänkt sätta tänderna i är Förföljd av det förflutna av Nora Roberts. Försöker läsa något av henne då och då, hon har  ju gett ut rätt många böcker vid det här laget. Den här gången föll valet på en thriller, men handlingen verkar då riktigt spännande. Tycker om att läsa hennes böcker, de är bra underhållning och man vet vad man får.

Tänker ta upp ytterligare en bok på min planering och det är Leona: tärningen är kastad av Jenny Rogneby. Har hört väldigt mycket gott om hennes serie och det känns spännande att författaren själv är kriminolog.

Jag har dessutom några böcker kvar från mina planeringar för både maj och april och jag ska se om det är möjligt att jag kan klämma in dem också. De böckerna är Det fördolda (Hjorth och Rosenfeldt) som jag har tänkt läsa väldigt snart, Kraften (Siri Pettersen) och Damernas detektivbyrå (Alexander McCall Smith).

2 kommentarer:

  1. Det kan man säga, tror knappast jag kommer hinna med alla men man kan ju alltid hoppas :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...