8 maj 2017

Veckoplanering v.19


I helgen hann jag med att läsa en hel del, det var så skönt att bara vara ledig och kunna slappna av. Lyckades läsa ut Häxan igår, den var otroligt bra och jag längtar redan efter en ny del. Den här veckan jobbar jag måndag-fredag, så jag tror inte att jag kommer hinna läsa så mycket men jag får väl ta igen det i helgen. 

Igår började jag lite på I ljusets makt av Leigh Bardugo, som är den första delen i Grisha-trilogin. Känner mig väldigt spänd på att läsa den, verkar helt olikt det jag har läst tidigare så det ska bli spännande. 

Nästa bok jag har tänkt börja med är ännu en tegelsten, Winter av Marissa Meyer. Det är den sista delen i The Lunar Chronicles. Som jag har väntat och längtat på att den ska komma på svenska, men det verkar ju inte hända så då får jag läsa den på engelska. Ser fram emot att läsa den och hur det hela ska sluta för Cinder och alla de andra. 


2 kommentarer:

  1. Jag är så sugen på Winter men samtidigt tar det emot lite eftersom den är så himla tjock. Det är inte varje dag jag läser så tjocka böcker nämligen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är ordentligt tjock men jag tror ändå att den är rätt lättläst :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...