9 maj 2017

Nyfiken på: Mindfulness för losers

Handling
Pamela Perssons liv är inte precis perfekt. Hon är 27 år och bor fortfarande hemma i källaren hos sina föräldrar i den jämtländska byn Solvik. Jobbet på frisörsalongen Hot Clip ger varken nog med pengar eller stimulans och alla människor i byn, inklusive hennes gamla tjejkompisar, ser ner på henne efter hennes medverkan i dokusåpan Heta nätter.

När Pamelas största intresse i livet, den amerikanska skådisen Wade Crust, är på väg till Stockholm för en filminspelning ser Pamela sin stora chans. Hon måste fly från allt som är mörkt i Jämtlands skogar till allt som glimrar i storstaden.

I Stockholm träffar Pamela den mopedåkande muskelbyggaren Sebbe och den nästan diplomerade mindfulnesscoachen Gloria. Samtidigt som det amerikanska stjärnbesöket närmar sig kryper allt hon lämnat i Solvik tätt inpå. Och frågan är vad Pamela egentligen letar efter?


Varför jag vill läsa den
Har ju för inte alltför länge sedan läst Holst debut Mitt hjärta går på. Tyckte den var riktigt bra och jag vill gärna läsa mer av honom. Tycker Mindfulness för losers verkar lika bra som hans debut, och jag tycker det känns spännande att få ta del av både Jämtland och Stockholm och kontrasten mellan stad och landsbygd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...