1 maj 2017

Veckoplanering v. 18

Hann ändå med att läsa betydligt mer än vad jag trodde jag skulle göra, trots att jag jobbade helg. Däremot så följde jag inte min veckoplanering speciellt bra, men när jag äntligen kunde hämta ut Häxan av Camilla Läckberg så får de andra böckerna hamna längre ner på prioriteringslistan.

Har inga speciella planer för veckan, är i alla fall ledig nu till helgen så då ska jag nog fara hem. Känns lite ovanligt att jag inte har varit hem på flera veckor.

Mitt första läsmål för veckan är att läsa ut Häxan. Nu är den ju väldigt tjock och jag har bara börjat på boken, men jag tror ändå  att den är rätt lätt att läsa.

Efter det kommer jag nog börja ta mig an de böcker som jag har på min månadsplanering för maj, de jag skulle ha läst i april får vänta ett tag. Den bok jag har tänkt  börja med är I ljusets makt av Leigh Bardugo. Känner mig väldigt nyfiken på hennes böcker, de har ju blivit väldigt hyllade på Booktube.

Tänker inte planera in fler böcker för den här veckan, utan nöjer mig med att bara nämna dessa två.

4 kommentarer:

 1. Häxan vill jag snart läsa också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag har precis börjat på den och det verkar riktigt lovande! :)

   Radera
 2. Jag har också precis börjat på Häxan :) Men som vanligt läser jag en till bok samtidigt, så vi får se vilken som till sist tar över ;)

  SvaraRadera
 3. Jag läser bara häxan, den är riktigt tjock så jag har många sidor att se fram emot :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...