25 september 2017

Veckoplanering v.39


Ny vecka och det är dags att göra en läsplanering för den här veckan också. Förra veckan gick läsningen otroligt bra och jag hann med att läsa mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag börjar inte jobba förrän på fredag och då jobbar jag den helgen, men jag hoppas att jag ska hinna läsa en hel del.

Har inga speciella planer för veckan, ska vara hemma några dagar till och sen ska jag fara ner till lägenheten igen då jag i veckan har en inneboende hos mig.

I helgen började jag med Fladdermusmannen av Jo Nesbø, har hunnit läsa drygt 100 sidor och än så länge är den ganska bra fast den är mycket mörkare än vad jag trodde att den skulle vara. Jag hoppas jag ska hinna läsa ut den nu under veckan.

Har också tänkt hinna med att läsa Stora stygga vargen av Nele Neuhas, måste hinna läsa ut den innan nästa vecka då lånetiden går ut. Jag tyckte verkligen om den föregående boken så jag har höga förhoppningar på denna, fast jag blir galen på ordningen som de blir översatta i.

Jag hoppas också att jag ska hinna börja med Innan floden tar oss av Helen Thorfinn, jag ser verkligen fram emot att läsa en bok som utspelar sig i Bangladesh då det är ett land som jag inte alls vet mycket om.

Om jag skulle hinna med någon mer läsning så är det Huset vid havet av Nora Roberts som står näst på tur. Det är den sista delen i serien och jag ser fram emot att få avsluta den serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...