19 juli 2018

BookBuddyAthon Love Island Edition TBR

Jag och Camilla bestämde oss för att vara med i Bookbuddyathon. Jag har själv aldrig varit med i någon sån innan så det ska bli kul. Jag har försökt att välja ut en TBR för det, men lite beror också på vad jag tycker om en del böcker. Det börjar 20/7 och avslutas en vecka senare.Den första boken är en buddyread och det kommer bli Husdjuret av Camilla Grebe. Vi försöker att läsa flera av de böcker som är nominerade till Årets bok tillsammans. 

Nästa bok är en bok som vi valt åt varandra  och som vi kommer skicka åt varandra. Har ingen aning om vilken bok det är, så det blir spännande att se. 

Utifrån vad man tyckte om den boken (1-3 eller 4-5) så ska man välja utifrån två andra kategorier. Om man ger boken 1-3 i betyg så ska man läsa en bok med den andres favoritfärg på omslaget och i mitt fall kommer det vara Ensamma tillsammans av Jörgen Löwenfeldt. Om man ger den 4-5 ska man läsa en bok med ett ord i titeln som den andre valt, i mitt fall kommer det vara Sommar på strandpromenaden av Jenny Colgan. 

Nästa kategori är att läsa en bok från ett land du eller din kompis vill besöka. Jag var tvungen att välja bland de böcker som fanns på bibblan och landet blir Australien och boken Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty. 

Då blev det så att jag valde Camillas land och då har hon fått välja ut en bok av tre alternativ som jag ska läsa och då blev valet Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck.

Sista kategorin är "diverse book" eller "comfort read": Det lutar åt att jag väljer en comfort read och då blir det nog Grejen med kärlek av Julie James. 

Så för att sammanfatta här kommer en liten lista över min TBR

Husdjuret
Bok som Camillla valt åt mig
Ensamma tillsammans eller Sommar på strandpromenaden
Öppnas i händelse av min död 
Bokhandeln på Riverside Drive
Grejen med kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...