30 juli 2018

Veckoplanering v.31

Läsningen under förra veckan och BookBuddyathon gick väl sådär, men den här veckan hoppas jag ska bli bättre. Nu är jag hemma hos mina föräldrar och ska passa katten i veckan då han inte trivs så bra att vara borta. Dock är det lite frustrerande att inte ha bra internet här, men förhoppningsvis kommer det lösa sig till hösten när vi gräver in bredband.

Den här veckan kommer jag fokusera på att läsa klart The Fifth Season av N.K. Jemisin, Har läst över halva boken nu och den är riktigt bra. Spännande och intressant, fast jag inte vet hur allt hänger ihop än.

I veckan kommer jag och Camilla också påbörja Skrik tyst så inte grannarna hör av Karin Alfredsson. Vi har läst flera av de böcker som är nominerade till Årets bok tillsammans och jag ser fram emot att läsa denna.

Under resten av veckan hoppas jag ska kunna börja med de böcker jag hade tänkt läsa i readathonen. Den bok jag är mest sugen på att läsa är Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan och Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...