2 juli 2018

Veckoplanering v.27


Läsningen förra veckan gick väl helt okej, men jag lyckades bara läsa ut en bok. Den här veckan ser ganska lugnt ut jobbmässigt och jag är ledig en dag i veckan. Jag har flera biblioteksböcker som ska vara återlämnade i början på den här veckan, så jag får försöka lägga på ett kol med läsningen.

Älskaren från huvudkontoret av Camilla Grebe läser jag tillsammans med Camilla. Såhär långt tycker jag den är ganska bra och jag har insett att det  var ganska länge sedan som jag läste en renodlad deckare.

Den här veckan tänker jag också fortsätta med Charmen med tarmen av Giulia Enders som jag började på förra veckan. Intressant och den är skriven på ett underhållande sätt.

Jag tänker också fortsätta med Den som stannar, den som går av Elena Ferrante. Hennes böcker är inte riktigt i min smak, men jag vill ändå läsa klart serien. Har i alla fall tagit mig igenom drygt halva boken så det går ju framåt.

Den här veckan måste jag ta och läsa klart Björnstad av Fredrik Backman, Finns det en, finns det flera av Mhairi McFarlane och Ceremonin av Kiera Cass. Cass bok verkar ganska lättläst så det kommer nog inte vara några större problem med den.

Jag har också tänkt försöka börja med Ensam i Paris och andra historier av Jojo Moyes. Var länge sedan jag läste noveller, så det ska bli kul. Jag gillar det formatet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...