23 juli 2018

Veckoplanering v. 30


Veckorna ser betydligt lugnare ut nu, vilket är skönt. Den här veckan blir det nog inte så mycket gjort, kommer eventuellt att börja packa ned lite böcker och sådana saker i veckan från lägenheten. Den här sommaren håller vi också på att byta tak på mormors hus så kommer nog vara en hel del där mellan varven. Där har vi inte heller internet, vilket gynnar läsningen.

Jag är riktigt nöjd med läsningen förra veckan, hann läsa ut flera stycken och det känns verkligen som att jag tagit mig ur lässvackan.

I veckan pågår BookBuddyAthon och jag kommer att fokusera på att läsa de böckerna. Kommer nog inte hinna med något annat.

Husdjuret av Camilla Grebe läser jag och Camilla tillsammans under Readathonen. Den kommer också att bli utläst i veckan.

Utöver det håller jag också på med The Fifth Season av N.K. Jemisin. Har inte hunnit så långt än, men gillar det jag har läst.

De andra böckerna som står med på min TBR är Sommar på strandpromenaden (Colgan), Öppnas i händelse av min död (Moriarty), Bokhandeln på Riverside Drive (Skybäck) och Grejen med kärlek (James) så vi får se om jag hinner påbörja några av dessa också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...