16 juli 2018

Veckoplanering v.29

Måndag och ny vecka och dags för att försöka göra en veckoplanering. Nu har jag semester i fyra veckor vilket ska bli så otroligt skönt och efter det kommer jag vara tjänstledig då jag ska börja plugga. Ska bli spännande att sätta sig i skolbänken igen, fast det bara är tre år sedan sist.

Den här veckan har jag inga speciella planer vad jag vet. Förhoppningsvis är det en lugn vecka då jag åkt på någon sorts förkylning. På fredag kommer jag och Camilla vara med i Bookbuddyathon Love Island edition och om jag känner för det kommer jag nog eventuellt publicera en TBR för det.

I veckan var jag också tvungen att lämna igen en del påbörjade böcker till bibblan igen.

Den här veckan måste jag försöka avsluta Den som stannar, den som går av Elena Ferrante. Böckerna är inte direkt i min smak, men ändå så är det intressant.

Jag håller också på och läser Stanna hos mig av Ayóbámi Adébáyó tillsammans med Camillla som är nominerad till Årets bok. Såhär långt är den riktigt bra. Tycker det är så intressant att den utspelar sig i Nigeria.

Månadens icke-skönlitterära bok för Godnattsagor för rebelltjejer. Ska bli kul att läsa den och plus också för att den är lättläst.

Om jag hinner läsa mer kommer det nog bli Ett moln på min himmel av Francoise Sagan, fast den kanske är mer känd under namnet Bonjour Tristessse.4 kommentarer:

 1. De du fick lämna tillbaka kommer du låna dem igen och fortsätta läsa, eller hur har du tänkt? Och vad ska du börja plugga? Gud vad roligt! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer nog låna dem igen, fast då kanske jag börjar om på dem beroende på hur lång tid det blir emellan. Jag ska läsa Vårdadministrativa programmet i Umeå på distans :)

   Radera
 2. Godnattsagor för rebelltjejer, är bra, man blir dock intresserad att veta mer om en del kvinnor, och då måste man ju kolla upp dem, så det tar lite tid att läsa pga det, annars är den lättläst.
  Jag ska hämta del 2 på biblioteket i veckan, och det ska bli kul att få läsa om fler kända och okända kvinnor.
  Jag har läst Bonjour Tristesse, och den är hyfsat bra, kul med lite klassiker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg också att det kommit en del 2, ser fram emot att läsa den :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...