2 september 2018

En smakebit på søndag: Caraval


Söndag och dags för en smakebit på søndag som numera anordnas av två bokbloggar, varannan vecka. Den här veckan är det Flukten fra virkeligheten som anordnar den.

Under veckan har jag inte läst något alls nästan, har varit fullt upp med att flytta, och packa upp och ställa undan. Nu har jag i alla fall fått lite ordning, och jag har till och med fått upp bokhyllorna igen.

Boken som jag har börjat med är Caraval av Stephanie Garber. Jag har inte hunnit så långt än, men hoppas jag ska hinna läsa en del idag och imorgon när jag ska åka buss.

Smakebiten kommer från sidan 20.

Färgerna på Scarlets känslor var till och med klarare än vanligt. Det intensivt röda i glödande kol. Det ivrigt gröna i nysprunget gräs. Det hetsigt gula i flaxande fågelfjädrar. Han hade äntligen svarat. Hon läste brevet igen. Och igen. Och igen. Hennes ögon följde de skarpa bläcklinjerna, den rundade formen på direktörens vaxsigill - en sol med en stjärna i, och en droppe inuti stjärnan. Samma symbol var vattenstämplad på de medföljande papperen. Det här var inget spratt.


18 kommentarer:

  1. Den boken kände jag inte till, fint omslag, tack för smakbiten!

    SvaraRadera
  2. Den boken känner jag inte till. Tack för smakbiten!

    SvaraRadera
  3. Okänd bok för mig - tack för smakbiten!

    SvaraRadera
  4. Tack för smakbiten. Jag har inte läst boken.

    SvaraRadera
  5. Tack för smakbiten. Inte heller den boken kände jag till, men man kan ju inte ha koll på allt. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, inte lätt att hålla koll på alla böcker :)

      Radera
  6. Säger som övriga kören, ingen bok jag kände till. Men tack så mycket för smakbit, det är ju hela grejen, att hitta nya författare!

    SvaraRadera
  7. okänd bok och okänd författare. tack för smakebiten!

    SvaraRadera
  8. Den där blev jag lite sugen på när den syntes i mitt flöde som mest :)

    SvaraRadera
  9. Den här boken tycker jag så mycket om! Och om jag minns rätt var jag i dina trakter när jag lyssnade på den i våras, kring sportlovet!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...