3 september 2018

Veckoplanering v.36

Måndag och dags för en veckoplanering. Läsningen förra veckan gick inte speciellt bra, men det har varit fullt upp med annat.

Idag är jag på väg ner till Umeå för skolstarten, det känns både spännande och lite läskigt. Ska bli intressant att börja plugga igen, samtidigt som jag funderar lite över vad jag gett mig in  på. Ska läsa på distans och det är också något nytt.

Jag tror inte att det kommer bli så mycket läst i veckan med skolstart och annat på agendan, så jag får nog vara glad om jag hinner läsa något alls.

Jag håller på med Caraval av Stephanie Garber, har inte tagit mig så långt än. Jag hoppas att jag kan läsa ut den snart, även fast det är mycket annat som ska göras.

Jag hoppas också att jag eventuellt ska kunna börja med Rödhake av Jo Nesbø, som är den tredje delen i Harry Hole. Jag började den en gång för ett tag sedan, men var tvungen att lämna igen den på biblioteket så jag hoppas jag ska kunna läsa den nu.


4 kommentarer:

 1. Jag gillar dessa inlägg, där du skriver vad du tänker läsa i veckan, inte bara därför utan även för de fina bilderna och citaten du brukar ha med.
  Vilket sant citat detta var från Freud, håller med honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittar alla bilderna på Pinterest, bara söka. Ja, tid med katter/djur är alltid bra.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...