25 mars 2020

Serie: Grey's Anatomy säsong 1

Handling
A medical based drama centered around Meredith Grey, an aspiring surgeon and daughter of one of the best surgeons, Dr. Ellis Grey. Throughout the series, Meredith goes through professional and personal challenges along with fellow surgeons at Seattle Grace Hospital.

Den första säsongen har 9 avsnitt och i huvudrollerna ses bland annat Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers och Patrick Dempsey.

Jag såg klart säsongen 23 februari.

Mina tankar
Det finns massor av långkörare till serier som jag inte har sett. Grey's Anatomy är en sådan.

Att se sjukhusserier kan jag tycka är ganska underhållande emellanåt, men ofta faller det på grund av att trovärdigheten kanske inte är så stor alla gånger. Framförallt när det gäller relationsförvecklingar hit och dit.

Jag känner också att det inte är någon nackdel att ha jobbat inom vården och ha läst anatomi när jag ser denna för det blir så mycket lättare att förstå vilka åkommor patienterna har.

Jag gillar vänskapen mellan Izzie, Meredith och George samtidigt som det finns en del rivalitet dem emellan. Det finns också karaktärer som jag stör mig ofantligt mycket på.

De personliga förvecklingarna karaktärerna går igenom är väl inte det som jag är mest intresserad av. Däremot gillar jag att följa deras arbete på sjukhuset och se vilka olika typer av patienter de möter.

Säsongen var bättre än vad jag hade förväntat mig och jag ser fram emot att se nästa säsong.

Hur säsongen slutar
Shephard tillsammans med ett utvalt team opererar Dr Webber som har en tumör som påverkar synen. Han behåller synförmågan. Meredith får reda på att Shephard är gift när hans fru dyker upp. George får en syfilis av sin nya flickvän och ger sig på Alex när han får reda på att det var han tidigare var tillsammans med henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...