18 mars 2020

Film: To All The Boys: PS I Still Love You

Handling
Lara Jean and Peter have just taken their relationship from pretend to officially official when another recipient of one of her old love letters enters the picture.

Filmen är 101 minuter lång och regisserad av Michael Fimognari. I huvudrollerna ses bland annat Lana Condor, Noah Centineo och Jordan Fisher. Filmen hade premiär på Netflix 12 februari.

Filmen är baserad på boken PS: I Still Love You av Jenny Han.

Jag såg filmen 15 februari.

Mina tankar
Passande nog till Alla hjärtans dag såg jag filmen på Netflix.

Jag tyckte verkligen om böckerna och jag har ofta tänkt att det skulle passa bra som film. Men på grund av att jag tyckte om böckerna så mycket kan jag inte hjälpa att känna att jag saknar en del händelser från böckernas värld. Jag tänker framförallt på pappan och relationen mellan systrarna även om de såklart dyker upp i filmen.

Precis som när jag läste boken kan jag bli lite irriterad på Lara Jean och som i många andra filmer och böcker skulle så mycket lösa sig om folk bara kunde prata och vara ärliga med varandra.

Något som jag tycker om är ändå Lara Jeans familj, både pappan som är änkling och så lillaystern som livar upp stämningen rejält. Sedan kan jag också tycka det är fint att man får en inblick i flickornas koreanska arv.

Filmen är charmig och väldigt mysig och är en stunds härlig avkoppling, precis som böckerna så de har lyckats fånga känslan i böckerna väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...