2 december 2016

Helgens läsning

Den här helgen är en jobbarhelg, så speciellt mycket tid för läsning finns det inte. Men precis som vanligt hoppas jag ändå hinna läsa några sidor. Idag har jag varit ledig, men har inte hunnit göra speciellt mycket alls och känner mig faktiskt rätt trött. Idag på förmiddagen var det även begravning av min släkting som var som en farmor för mig när jag växte upp, så dagen har varit rätt påfrestande.

Tänkte ändå visa upp vad jag läser just nu och nog kommer läsa i helgen. I onsdags kväll började jag med Harry Potter and the Cursed Child och jag hoppas hinna läsa rätt mycket ur den i helgen. Den är lättläst, men jag har inte riktigt vant mig vid hur den är skriven än. Deathly Hallows lämnade mig verkligen helt tom och helt ärlig är jag rädd att jag ska bli besviken på denna.


Sen håller jag också på med en annan bok, som jag bara läser som en kul grej. Såg i veckan på några olika bokbloggar om så kallade adventsböcker (typ julkalender i bokform med 24 kapitel) och eftersom jag gärna vill ha lite extra julkänsla så skyndade jag mig att långa Skorstensjul av Mårten Sandén. Jag struntar totalt i att det egentligen är en bok för barn!

6 kommentarer:

  1. Mysigt att läsa en adventsbok! :)

    SvaraRadera
  2. Skorstensjul läste jag förra julen och illustrationerna är helt underbara och boken var hur mysig som helst! :)

    SvaraRadera
  3. Jag vill sååå läsa Skorstensjul!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...