12 december 2016

Veckans bokbloggsfråga - Vecka 50

Bild lånad av barnboksbloggen.
Såhär långt idag har jag inte gjort speciellt mycket. Imorse körde jag ner till lägenheten och nu förbereder jag mig lite för att fara och jobba sedan ikväll. Sen såg jag också att bokbloggsfrågan dök upp inne hos barnboksbloggen, så jag tänkte svara på den.

En liten rolig grej med detta inlägg är att det är inlägg nr. 1000!

Har du hunnit börja fundera på det kommande året när det gäller din läsning och ditt bloggande? Kommer du att delta i några utmaningar, kommer du att fokusera på ett visst tema eller kommer du att göra några stora förändringar i ditt läsande/bloggande? 

Just nu känner jag mig bloggmässigt redan inne på nästa år, har börjat  planera så smått för de utmaningar jag har tänkt delta i. Jag har börjat fundera lite på författare till nästa års boktolva och hur jag ska bli bättre på att avsluta serier. Det är lite av en balansgång också för jag vill inte ha det alltför planerat och inrutat heller så att jag bara blir stressad och tappar läslusten heller.

En del av mig skulle vilja ha något typ av tema under året, men det känns samtidigt som att man kanske skulle bli lite låst i sin läsning. Möjligtvis kan jag tänka mig att jag det här året ska bli bättre på att avsluta serier och inte dra ut på det alltför länge.

Jag tror inte att jag kommer göra några större förändringar när det gäller mitt bloggande, men man vet aldrig.

2 kommentarer:

  1. Det är svårt med utmaningar. Först verkar det superkul men det är mycket som kan hinna ändras under tiden. Men visst är dom roliga också. Lagomt är nog bra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Man vill ju inte känna sig pressad och stressad över läsningen :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...