5 januari 2017

Film: A Christmas Detour

Handling
Two NYC bound travelers find themselves inextricably linked when a snowstorm waylays their flight to an airport hotel in Buffalo. Eternal optimist and hopeless romantic, Paige, desperately needs to find a way to the city to meet her fiance’s parents before her wedding – and it’s up to a guy she can’t stand, fellow passenger and total stranger Dylan, to get her there.

Filmen är 85 minuter lång och regisserad av Ron Oliver. I huvudrollerna ses bland annat Candace Cameron Bure, Paul Greene och Sarah Strange. Filmen hade premiär 4 december 2016.

Jag såg filmen 26 december.

Mina tankar 
Ytterligare en film från Hallmark som är väldigt mysig att se under julen. Den är väl inte direkt verklighetstrogen men det är bra underhållning i någon timme. Hela filmen osar verkligen julkänsla och handlingen är helt okej.

Gillar speciellt kemin mellan Paige och Dylan och deras scener tillsammans, även om det ibland blir lite väl cheesy och ansträngt. Egentligen är det ett typiskt par, där en är den hopplösa romantikern och den andra är helt emot sådant och visar verkligen på att oppsites attracts. Vi får även följa det gifta paret Maxine och Frank, som har börjat glida isär och dynamiken mellan dessa fyra personer blir väldigt intressant då Paige i början har väldigt stora förväntningar på sitt kommande giftermål med sin fästman.

Jag är svag för road-trips, och detta är verkligen en sådan! Det finns också en  hel del komiska situationer och dialoger som gör filmen värd att se under julledigheten. Lite kuriosa om filmen är att den spelades in mitt under en värmebölja i Kanada, fast själva filmen utspelar sig under vintern och dåliga väderförhållanden.

A Christmas Detour är väldigt förutsägbar och man ungefär vad som kommer att hända redan innan man sätter sig och ser den, men jag tyckte som sagt den var rätt härlig.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...