6 januari 2017

Film: A December Bride

Handling
Aspiring interior designer Layla is dreading the Christmastime wedding of her cousin who’s marrying Layla’s ex-fiancé. Although Seth is the one responsible for introducing the bride and groom, she begrudgingly accepts his offer to be her date as she’s out of options. Seth gets carried away at the reception and announces they’re engaged, forcing a mortified Layla to keep up the pretense. 

Filmen är 84 minuter lång och regisserad av David Winning. I huvudrollerna ses bland annat Jessica Lowndes, Daniel Lissing och Jay Hindle. Filmen hade premiär 20 november 2016.

Jag såg filmen 25 december.

Mina tankar
Jag tycker det är så himla mysigt med julfilmer och jag älskar bröllopsfilmer så detta var verkligen en film för mig! Har upptäckt att Hallmark gör hur mycket julfilmer som helst och A December Bride är bara en i raden.

Det är verkligen fullt av julstämning i filmen, allt från dekorationer till miljö och budskapet att familjen är viktigast lyser igenom hela tiden. Skulle inte påstå att det är en jätterolig film då detta är klassificerat som en komedi, men visst finns det utrymme för skratt!

Skådespelarna är inte speciellt kända och visst tycker jag det finns stunder där de inte levererar så bra, men det spelar ingen större roll för mig. Jag ville ha en mysig julfilm, och det var precis vad jag fick! Interaktionerna och kemin mellan Layla och Seth finns verkligen där och större delen av filmen satt jag och log som ett fån.

A December Bride är på gränsen till alldeles för sockersöt, så jag tror man måste vara på rätt humör för att se den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...