27 januari 2017

Läsplanering februari


Jag vet att jag tjatar om det hela tiden, men det känns som att tiden bara går fortare och fortare! Vi är snart inne på årets andra månad och jag tänkte berätta om några av de böcker som jag har tänkt försöka hinna med att läsa under februari.

Första boken på listan är Mikael Bergstrands Dehlis vackraste händer, har hört mycket gott om den och blev ännu mer inspirerad till att läsa den nu när den har visats som tv-serie. Ska också bli spännande att läsa en bok som utspelar sig i Indien. Dessutom är Mikael Bergstrand med i min Boktolva.

Den andra boken jag har tänkt läsa är Allegiant av Veronica Roth. Har pratat i flera år om att jag måste sätta mig ner och läsa den, så att jag äntligen kan bli klar med serien. Tyckte verkligen om de två första böckerna i serien, men tyvärr har jag lyckats spoila mig själv om  vad som händer i sista delen.

Den tredje boken jag har tänkt försöka läsa under februari är Rosie Potters lyckliga liv efter detta av Kate Winter. Har varit väldigt sugen på feelgood och chic-lit nu ett tag och detta tycker jag verkar som ett bra val.

Tänker även planera in en fjärde bok, Bridget Jones: Mad about the boy av Helen Fielding. Har ju som sagt fått den fjärde boken som recensionsexemplar, och jag vill ju läsa böckerna i rätt ordning så då måste jag ju läsa den innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...