20 januari 2017

Helgens läsning

Jag jobbar ju som sagt i helgen, men är i alla fall ledig idag. Har inte gjort speciellt mycket idag, bara tagit det lugnt och faktiskt hunnit med att läsa en del. Har inte hunnit läsa speciellt mycket tidigare i veckan, men lite grann har det i alla fall blivit.

Håller som sagt på med En halv gul sol av Chimamanda Ngozi Adichie, den är jättebra och intressant men den är stundtals också rätt jobbig att läsa på grund av ämnet. Dessutom är det en sådan bok som jag inte vill läsa ut alltför fort, vill på något vis få boken att räcka längre.


Om jag skulle hinna läsa ut den i helgen så är det Stora små lögner av Liane Moriarty som står näst på tur. Har väldigt höga förhoppningar på den och tror också att det verkligen är en bok i min stil.


4 kommentarer:

 1. Köpte Big Little Lies till min mor i födelsedagspresent för att själv kunna läsa den innan serien kommer, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! :) Har själv gjort liknande saker :)

   Radera
 2. Du har två väldigt olika finingar framför dig att läsa. Jag gillade båda mycket men En halv gul sol är emellanåt väldigt tuff att läsa. Jag var lite fascinerad över hur Adichie öppnade en webbplats där människor som varit med om/utsatta i biafrakriget kunde berätta sina historier vilket blev mycket viktigt för den nigerianska historieskrivningen. Tyvärr verkar sidan inte längre finnas kvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visste inte det om webbsidan, synd att den inte finns kvar! Jag hade faktiskt aldrig hört talas om biagrakriget innan jag läste boken, men nu har jag verkligen blivit intresserad av det.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...