17 april 2017

Veckoplanering v.16

I helgen hann jag ändå med att läsa en del, det var ju inte så bra väder heller, så man kunde hålla sig inomhus med gott samvete. Den här veckan jobbar jag till helgen, men är ledig på torsdagen så jag hoppas att jag ändå kommer hinna läsa en del.

Mitt första mål för veckan är såklart att läsa ut de böcker jag håller på med. Just nu håller jag på med Tiden är inte än av Elin Boardy, har inte så mycket kvar av den så jag tror jag kommer läsa ut den snart. Den är riktigt bra och jag gillar verkligen sättet som den är skriven på.

Nästa bok som jag kommer börja med är De utstötta av Elly Griffiths, det känns som att det verkligen är dags för mig att läsa en Ruth Galloway-deckare, det är alldeles för länge sedan jag gjorde det.

Nästa bok på tur är Mitt hjärta går på av Christoffer Holst. Har hört jättemycket bra om den boken, och romantisk komedi låter i alla fall som något som passar mig. Dessutom tror jag att det är den första boken med HBTQ-fokus som jag läser (skäms på mig!).

Om jag nu skulle hinna läsa ut den boken så tänker jag börja med Kraften av Siri Pettersen, det är den tredje och avslutande delen i Korpringarna. Det börjar på vara ett bra tag sedan jag läste den förra och jag ser fram emot att läsa den sista och se hur alla trådar knyts ihop. Minns inte riktigt hur den förra slutade, men när man börjar läsa brukar man rätt snabbt komma in i det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...