27 juni 2019

Läsplanering juli


Tidigare har jag gjort en del läsplaneringar och TBR för varje månad, men nu kommer de betydligt mer sporadiskt. Dock tänkte jag att jag skulle göra en för juli månad.

Jag hoppas att kunna läsa ganska mycket, speciellt då jag har en hel hög böcker lånade från biblioteket över sommaren. Dessutom ska jag även jobba en del på mitt förra jobb så bitvis kommer det vara rätt intensivt.

Jag tänker inte göra denna läsplanering speciellt lång, men egentligen skulle jag kunna lista hur många böcker som helst jag vill läsa. Känner mig inne i en period med mycket läslust och helst vill jag läsa allt på en gång.

Förra året läste jag alla de böcker som var nominerade till Årets bok, det har jag inte gjort i år. Det var inte heller lika många böcker som lockade mig. Jag tänker ändå läsa En katts resedagbok av Hiro Arikawa. Jag kunde inte motstå en bok med den titeln helt enkelt.

En annan bok jag gärna vill hinna läsa är The Hate U Give av Angie Thomas. Det är en bok som jag velat läsa ända sedan den gavs ut i USA, men jag har aldrig kommit mig för. Den känns ju också väldigt aktuell.

En tredje bok jag vill läsa är Saker ingen ser av Anna Ahlund. Det är en författare som jag varit nyfiken på ganska länge och nu äntligen tänker jag testa att läsa en bok av henne. Har läst många fina recensioner av den så jag har vissa förväntningar på den.

En sista bok som jag sätter upp på min planering är Värd att döda av Peter Swanson. Detta är även det en bok som fångade min uppmärksamhet redan innan den hade hunnit bli översatt. Här är det handlingen som lockar, tycker den låter riktigt spännande och verkar vara en riktig bladvändare.

2 kommentarer:

  1. Har också mycket lust till att läsa nu och då blir det så jobbigt när man inser att man inte kan läsa ALLT på en gång haha! Men hoppas på lite mer läsning nu i juli när jag går på semester :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, precis det är ju inte möjligt att läsa allt! :) Låter så härligt med semester!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...