24 juni 2019

Veckoplanering v.26


Förra veckan läste jag betydligt mer än vad jag hade räknat med, vilket var trevligt. Dåligt väder hjälpte också till. Denna vecka är jag betydligt mer osäker på hur mycket jag kommer läsa, vi får se helt enkelt.

Tillsammans med Camilla började jag läsa Uppstigandets brunn som är andra delen i Mistborn-serien av Brandon Sanderson. Lite tjorvigt att den andra delen är uppdelad i två böcker, men tanken är att läsa de direkt efter varandra. Det jag läst hittills gillar jag, Sandersons värld är helt fantastisk. 

Igår började jag lite med Kungarnas krig av George R R Martin, det är en bok som kommer ta tid att läsa, men det gör mig inte så mycket. 

Jag hann även med att börja på Elly Griffiths En kvinna i blått och jag ser så fram emot att få läsa om Ruth Galloway igen. Den är inte heller så tjock så jag tror att jag kommer läsa ut den under veckan.

Då jag läst ganska mycket deckare nu känner jag för att bryta av med något annat och nästa bok jag hoppas börja med är Inte för nära av Colleen Oakley.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...