30 oktober 2019

November TBR

Tänkte jag skulle presentera något av vad jag hoppas få läst under november. I början av denna månad avslutas anatomikursen och vi ska börja med nästa kurs. Brukar alltid vara rätt intensivt i början.

Jag har val ut några deckare, måste vara inne i en sådan period nu. Först en bok av Elly Griffiths, Dolt i mörker som är den 9:e boken om Ruth Galloway. Tycker dessa böcker är perfekta mysdeckare.

Sedan tänker jag även försöka läsa Tjockare än vatten av Carin Gerhardsen som är näst sista boken om Hammarbypoliserna. En serie som jag har tänkt avsluta för väldigt länge sedan egentligen, men som inte blivit av.

Jag vill också läsa klassikern Du sköna nya värld av Aldous Huxley. En klassiker som jag inte vet så mycket om, men handlingen låter intressant i alla fall.

För att motverka allt mörker har jag också tänkt läsa en feelgood, nämligen Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck. Fick denna som recensionsexemplar och skäms över att jag ännu inte läst den.

En sista bok jag hoppas att jag hinner med under november är Jag kommer hem till jul av Joanna Bolouri. Vet inte hur mycket "jul-lit" det kommer bli år, men tänker försöka klämma in någon i alla fall. Väldigt mysig titel i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...