12 oktober 2019

Nu och för alltid, Lara Jean

Titel: Nu och för alltid, Lara Jean
Originalets titel: Always and Forever, Lara Jean (2017)
Författare: Jenny Han
Översättare: Sofia Ejheden
Serie: To All The Boys I've Loved Before #3
Antal sidor: 342
Utgivningsår: 2018
Förlag: Lavender Lit
Utläst: 14/9

Handling
Lara Jean har världens bästa sista år på high school. Och det finns så mycket kvar att se fram emot! En klassresa till New York, att gå på balen med pojkvännen och hennes pappas stundande bröllop. Sedan ska hon börja på ett närbeläget college så att hon fortfarande kan åka hem och umgås med familjen på helgerna. Livet kunde inte bli mer perfekt! Tills hon helt plötsligt får oväntade nyheter som vänder upp och ner på allt.

Tankar om titel och omslag
Så mysigt och härligt omslag, passar jättefint ihop med omslagen till de två tidigare böckerna.

Mina tankar om boken
För en gångs skull har jag lyckats läsa klart en serie/trilogi under ett och samma år. Det händer inte ofta och det säger nog också lite grann om vad jag tycker om dessa böcker. Precis som de tidigare böckerna har jag läst dem tillsammans med Camilla.

Jag tycker det har varit så härligt att få följa Lara Jean, men även hennes familj under dessa tre böcker. Vad jag framförallt gillar är vänskapsrelationerna och Lara Jeans relation till sina systrar och sin pappa. Jag tycker också det är kul att mycket av boken handlar om pappan.

Det är även trevligt att läsa om Lara Jeans relation till Peter och övriga vänner. Däremot kan jag bli lite irriterad på de för så många problem skulle bli lösta om de bara var ärliga och pratade med varandra.

Jag tycker att Nu och för alltid, Lara Jean är en väldigt trevlig avslutning på en väldigt underhållande och fin bokserie.

3 bra saker med boken: Lara Jean, familjen och mysig

Betyg: 3/5

Tidigare läst av denna författare
Till alla killar jag har gillat
PS. Jag gillar dig fortfarande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...