13 oktober 2017

Helgens läsning

Tänkte jag skulle visa vad jag tänker läsa i helgen. Läsningen under veckan har ändå gått hyfsat, men jag har ändå inte alls läst så mycket som jag hade önskat. Är ledig i helgen i alla fall och tänker försöka att bara ta det lugnt, vara med katten och samla energi för två veckors helgjobb till.

Jag har hållit på med Innan floden tar oss av Helena Thorfinn ett bra tag nu, jag har haft lite svårt att komma in i den. Jag uppskattar verkligen boken för inblicken i hur biståndsarbetet ser ut och även miljön. Jag hoppas jag ska hinna läsa mer ur den i helgen.

Sedan hoppas jag också att jag ska hinna påbörja Huset vid havet av Nora Roberts som jag tjatat om i flera veckor nu. Det känns som att den är ganska lättläst och det skulle vara skönt att få avsluta ytterligare en serie i år.

Jag hoppas också börja med Problemet med får och getter av Joanna Cannon, en bok som jag inte alls visste mycket om innan jag lånade den men som under tiden jag haft hemma börjat läsa fler och fler positiva recensioner av den. Ska i alla fall bli intressant att läsa den. 


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...