20 oktober 2017

Helgens läsning

Idag har jag varit ledig och inte alls gjort speciellt mycket. Fick börja dagen med sovmorgon, långfrukost och senare under dagen har jag läst, varit ute på promenad och gjort lite matlådor. Tänkte i alla fall visa upp vad jag tänker läsa i helgen.

Ärligt talat trodde jag att jag skulle hinna läsa mer under veckan, men har inte haft vare sig tid eller ork då det har varit så mycket annat. Jag håller fortfarande på med de tre böcker som jag började förra helgen, men har också börjat på en ny.

Den bok som jag hållit på med längst är Innan floden tar oss av Helen Thorfinn, en bok som är riktigt intressant men tempot är ganska långsamt och den tar tid att läsa. ¨

Håller också på med Huset vid havet av Nora Roberts, har som tur är inte så mycket kvar av den än och den är också ganska lättläst.

Sedan håller jag också på med Problemet med får och getter av Joanna Cannon, oväntat bra och jag gillar sättet som den är uppbyggd på och alla hemligheter som finns under ytan i det kvarteret. Har läst ungefär halva boken och än har jag ingen aning om hur det hela hänger ihop, men det ska bli spännande att se hur det knyts ihop på slutet.

I veckan fick jag också hem en riktigt efterlängtad bok och det är Allt eller inget av Simona Ahrnstedt. Ser så fram emot att läsa boken och jag kommer nog påbörja den redan i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...